Een vakantie voor mij

Reistebrij is er voor mensen in een kwetsbare situatie. Mensen die door een probleem, stoornis of beperking niet optimaal kunnen functioneren in de samenleving en daardoor ook beperkt worden in hun vakantiemogelijkheden. Dit kunnen problemen, stoornissen en beperkingen zijn op verstandelijk, lichamelijk, sociaal en/of financieel gebied.

Te denken valt aan mensen met één van de volgende hulpvragen:

  • Mensen die op zoek zijn naar een passende invulling voor hun vakantie.
     

  • Mensen die niet de mogelijkheden hebben om hun eigen vakantie vorm te geven.
     

  • Gezinnen/families/groepen met een gezinslid/familielid/groepsgenoot met een beperking, waardoor geen gebruik gemaakt kan worden van reguliere vakantiemogelijkheden.

Reistebrij is een reisbureau dat zich onderscheidt door in te spelen op de situatie en de vakantieganger en deze wensen zoveel mogelijk te verwezenlijken. Voor een groepsreis geldt dan ook geen vooraf vastgelegd programma, maar het ondernemen van activiteiten naar voorkeur van de vakantieganger. Ook een individuele reis kan naar eigen wens worden samengesteld. We vinden het belangrijk dat onze vakantieganger een heerlijke, onbeperkte vakantie beleeft, waar men nog lang en met plezier aan terug kan denken!

 

Door middel van het uitgebreide informatieformulier breng je ons op de hoogte van jouw wensen en

verwachtingen. Jij geeft daarin aan hoe, wanneer en waarbij begeleiding noodzakelijk of wenselijk is. Wij bewaken die grens. Tijdens en na een reis zullen we, als de situatie of jij daar om vraagt, evalueren om eventueel de begeleiding bij te stellen en om hiervan te leren voor de toekomst.