Janneke Olthof is een actieve, flexibele, innovatieve, creatieve en veelzijdige geest die persoonlijkheid en professionaliteit in de juiste dosis combineert. Op jonge leeftijd was voor haar al duidelijk dat ze zich in de toekomst wilde gaan richten op mensen in een kwetsbare situatie. Nu, heel wat jaren, ervaringen en een aantal opleidingen rijker, is dit beeld nog niet veranderd!


Ze studeerde af als Sociaal Cultureel Werker, deed veel ervaring op in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking , wilde zich graag verder ontwikkelen op het gebied van zorg en begeleiding en volgde daarom de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener die ze met haar onderzoek naar de invloed van theater op mensen met een verstandelijke beperking met succes wist af te ronden en ze houdt zich al heel wat jaren bezig met het organiseren, coördineren en begeleiden van vakantieactiviteiten voor verschillende doelgroepen.

Het gezicht achter REistebrij

Met die ervaring kan zij zich met recht een gedreven professional noemen die mensen in een kwetsbare situatie ondersteunt bij het vormgeven van een mooie vakantie, door zowel haar organisatorische als haar zorg verlenende achtergrond te koppelen aan haar jarenlange ervaring als reisbegeleider.

Door mijn bril is de wereld één grote circustent! Met clowns in alle kleuren.

Het geeft niet wat je bent!

Onbeperkt

Janneke heeft een passie voor het werken met bijzonder gewone mensen. Ze stelt zichzelf steeds ten doel om hen bijzonder te laten zijn, maar ze ook zo optimaal mogelijk onderdeel te laten zijn van de maatschappij. Haar kracht ligt in het organiseren en faciliteren, het mensen naar de zin maken en hen daarmee een mooie vakantieherinnering te kunnen bieden.